ΕΠΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΕΩΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΤΥΛΙΞΕ ΤΟ ΜΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΟΣ ΑΠΑΣΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ & ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ - Ο.Ε.Α. ΙΑ' 1988

Thursday, January 30, 2014

ΟΤΑΝ Ο ΤΖΕΗΝΤ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ "ΣΤΑΡ" ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΗ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ

 17/2/13


"jade rabbit",  ονόμασαν οι Κινέζοι το ρομπότ που προσεληνωσαν! JADE!!! Πολύ θράσος...

http://news.yahoo.com/china-39-39-jade-rabbit-39-lunar-rover-220110008.html





Chang'e ειναι το ονομα της κινεζικης θηλυκης μυθολογικής θεοτητας της Σεληνης (που δωσαν και ως όνομα στο διαστημοπλοιο τους) και το κατοικιδιο ζωάκι της λεγεται JADE RABBIT (ο λαγος του Τζεηντ!!!!) επειδη οι θαλασσες της σεληνης εχουν το σχημα λαγου... δηλαδη ο "λαγος του Τζεηντ" ή ο "λαγός της Σελήνης", και άρα και ο Τζέηντ (ή Σεντάϊ ή Τζεντάϊ ή Τζιουντας, Ιούδας) ταυτίζεται με τη Σελήνη!!!!

δειτε και εδω:

Han Dynasty poets call the rabbit on the Moon the "Jade Rabbit" (玉兔) or the "Gold Rabbit" (金兔), and these phrases were often used in place of the word for the Moon. 

------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------

ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΗΣ "ΓΑΔΑ"-"ΕΥΠ" ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ

ΟΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟΙ ΔΡΑΚΟΙ "JADE" - "ΤΖΕΗΝΤ" - "ΤΖΙΟΥΝΤ" - "ΙΟΥΔΑΣ" ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!

ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΖΕΗΝΤ - ΤΖΕΝΤΑΪ ΣΤΟ ΓΙΟΥΝΑΝ-ΙΩΝΙΑ ΝΟΤΙΑΣ ΚΙΝΑΣ:

Ο αυτοκράτορας θεός JADE - Τζεηντ του Ταοισμού 666. Ανώτατος θεός των αρχαίων Κινέζων Αυτοκρατόρων και της Κίνας!

JADE - JEID - ΤΖΕΗΝΤ - ΤΖΕΝΤΑΪ - ΣΕΝΤΑΪ - ΤΖΙΟΥΝΤ - ΙΟΥΔΑΣ, ως ένα από το πολλά ονόματα του γαλαξιακού γιγα-απατεώνα εγκληματία ψευδόθεου ΚΑΙ του Δρακονιανού Χριστιανισμού-Ιουδαισμού-Μωαμεθανισμού 888 επινοητή και των λοιπών αρχαίων και νέων θρησκευμάτων - και των πολιτικών και οικονομικών και επιστημονικών ρευμάτων του πλανήτου μέσω τηλενέργειας του υβριδιακού σκάφους ΣΕΛΗΝΗ ή ΛΕΒΑΝΙΑ (ΔΙΑΙΡΕΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΔΙΠΟΛΙΚΟΤΗΤΕΣ 888-666 ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ).

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ: ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΛΕΥΚΗΣ + ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΚΙΤΡΙΝΗ ΦΥΛΗ

ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ: Ή ΜΕ ΤΟΝ SIN - SION - ZION - JADE - JENDAI - SENDAI - CHINESE DRAGON 888 Ή ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ

Υ.Γ. Ρίξτε μια ματιά στο τι απίστευτου φυσικού κάλους ομορφιές μας έκλεψαν οι φύσει ληστές – άρπαγες – εξολοθρευτές Σίνες ή Κινέζοι αφού πρώτα γενοκτόνησαν ολοκληρωτικά τους ανύποπτους πελασγούς αρχικούς κατοίκους της Νότιας Κίνας – Γιουνάν, ....
και κλάψτε νεοψευδέλληνες, πάλαι ποτέ κυρίαρχοι εκπολιτιστές του πλανήτη, και σήμερα η εκφυλισμένη κοτσιλιά του πλανήτη.
http://www.google.gr/images?hl=el&q=dragon+snow+mountain


http://www.youtube.com/watch?v=4_9GYyZK7PI



http://www.google.gr/images?hl=el&q=jade+dragon+turtle


ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΑΝ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΡΩΝΑΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΕΠΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ ΜΕ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΜΕ ΞΕΝΑ ΔΑΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΕ ΤΙΣ (ΨΕΥΔΟ)ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΚΕΣ  ΚΟΡΩΝΕΣ ΩΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ!!!  

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ "ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ" ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΤΥΣΑΤΕ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΙΑΧΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΙΤΡΙΝΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΙΟ ΗΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΦΡΙΚΗ, ΕΥΡΩΠΗ, ΚΛΠ !!!  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ (ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!!!

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ  ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ (ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΙ) ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΕΘΝΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΛΑ Η ΚΙΝΑ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ) ΜΕ  200.000.000 ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ (ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ) ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΕΞ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΑΣ) .... ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ  ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΑ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ....ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΚΙΑ" Ο.Ε.Α. Η ΟΠΟΙΑ  ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΑΠΑΤΗΛΑ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ , ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ , ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ, ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΩΝ, ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΩΝ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΓΙΑ "DRANG NACH OSTEN" (ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ)  ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ .............ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΔΡΑΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΝΟΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥΛΗ ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΙΕΧΩΒΑ - ΓΙΑΧΒΕΧ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΗΤΟΙ Ο ΜΙΣΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ!!!  ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΓΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ, ΤΟΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΟΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΚΑΙ  ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ....  
ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΥΠΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ "ΤΕΛΙΚΗΣ ΛΥΣΕΩΣ" ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ...  ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΜΙΔΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ!!!

ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΠΟΥΣΤΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗΣ ΦΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ :






ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΠΕΡΙ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ,  ΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Η Ο.Ε.Α. ΑΠΟΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΚΟΥ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ, ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΖΩΕΣ!! ΟΤΑΝ  Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ (Ο.Ε.Α.) ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΑΗΔΙΑΣ ΠΛΕΟΝ!!! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ !!!

ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΧΕΛΩΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , Η GOOGLE ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ 'ΚΛΕΙΔΙΑ' ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ)  ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ!  ΒΕΒΑΙΑ Η ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΣΤΟΑΣ "HONG"  ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ, ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.... 10 ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΖΕΥΕΤΕ!!! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ......  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ  ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ!!!  

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΥ ΚΙΝΕΖΟΜΟΡΦΟΥ  ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ' ΕΣΤΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ - ΞΑΝΑΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ:


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΗΝ Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ .....  ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ!!! 

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΥΔΙΑ;;; ΙΔΟΥ :
(ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΩΣ ΑΝΩ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)







(ΠΗΓΗ : ellhnkaichaos2.blogspot.gr)

No comments:

Post a Comment

Επιτρέπεται και προτρέπεται ο σχολιασμός (αναβίωση των κοινών, μίας έννοιας η οποία χάθηκε στις μέρες μας) εφόσον μόνο δεν είναι πολιτικά ορθός. Είμαστε πρόθυμοι να λύσουμε κάθε απορία σας σχετικά με τα προβεβλημένα θέματα που ταλανίζουν τον τόπο μας και να συνεισφέρουμε απο πλευράς ενημερώσεως, αφυπνίσεως και όχι μόνο με ειλικρινή διάθεση. Για περαιτέρω ενημέρωση και επαγρύπνηση σχετικά με τα τεκταινόμενα και τη γενικότερη εικόνα των εξελίξεων αυτό το καιρό στη χώρα μας μπορείτε να εγγραφείτε στον καινούριο στο χώρο ιστότοπο μας, αφιερωμένο αποκλειστικά σε αυτό το σκοπό. Ευχαριστούμε εκ του ιστολογίου! Δύναμις!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Labels

(Ψωμί -) ΠΑΙΔΕΙΑ (- Ελευθερία) (3) 11 φρεγάτες (1) 3ΠΠ' (5) 3ΠΠ΄ (1) 4η Αυγούστου και Τρίτος Ελληνικός Πολιτισμός (3) 5ος Γύρος Ληστοσυμμοριτισμού (15) Acceleratingly Incoming Hellenic Genocide! (3) Anonymous (Gnostous-Agnostous) (1) BLACKWATER (1) Codex Alimentarius (1) Drag Nach Osten (4) E.N.D. (3) Ergenekon (2) G.H.REES. (1) Khan Gluxberger (1) Mark Twain (1) Mind the GAP (1) Mordechai Vanunu (1) N(A)SA (2) NATO (1) NAVTEX (1) PHILIP SCHNEIDER (1) Republish Immediately before the High Treason! (3) SEEBRIG (1) UCK-UCC (10) Voyager Stagnation (3) Αγία Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία (1) Αζερμπαϊτζάν (1) Αίγυπτος (5) Άκης Τσελέντης (2) Αλ Κάιντα (3) Αλέξης Γρηγορόπουλος (1) Αληθής Ιστορία (22) Άλωση Κχανσταντινουπόλεως (1) Αμερικανό-Τουρκικές Σχέσεις (2) Αμυγδαλέζα (4) Άμυνα-Ασφάλεια (23) Ανεργία (1) ΑΝΤΑΡCIA (3) Αντιρατσισμός (9) Αντιρατσιστικές Κλοπές (2) Αντιρατσιστική Βία (34) Αντιρατσιστική Βιασμοί (1) Αντιστροφή Ηλιακού Μαγνητικού Πεδίου (1) ΑΟΖ (1) Απάτσι (1) Αποκρατιδιωτικοποίηση 902 σε χέρια Καπιταληστών (7) Αποκρυπτογράφηση Εγκεφάλου (1) Αρ. Γκούμας (1) ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (12) ΑΡΘΡΑ/ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ (1) Αριστερό Κράτος-Παρακράτος (26) Άρση Ασυλίας Πρώτης Κατοικίας (2) Αρχαία Ελλάδα (10) Αρχαία Ελλάς (1) Αρχέγονη Γνώση (1) Άσαντ βάστα γερά! (6) Ασσυρία (1) Αστροφυσική (1) Αστυνομικό Δελτίο (1) Αυτοκτονίες (1) Αφοπλισμός (2) Βιολογία (4) Βίτσι-Γράμμος (2) Βοθρολυμαίος (3) Βόρειος Ήπειρος (2) ΒΠΠ' (3) Βρετανία (3) Γαλλία (1) Γενοκτονία προ των Πυλών (45) Γερμανία (4) Γεωπονία (1) Γεωργία (3) Γκαρωντύ (1) Γλωσσολογία (2) Γύφτικη Ασυδοσία (1) Δάνεια (1) ΔΕΣΦΑ (2) Δημογραφία (1) Δημοκρατία-Οχλοκρατία (1) Δημόσιο (2) Διατροφή (1) ΔΝΤ (3) Δούρειος Ίππος Χριστιανισμού (2) Δραγασάκη μάζεψ' τα παιδιά σου (2) Δράκουλας (1) Εγκλήματα ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ (3) Εγκλήματα Πολέμου (2) Εγχώρια Οικονομία (12) Εθνάρχης Μεταξάς (2) Εθνεγερτήριο Σάλπισμα (2) Εθνική Αντίσταση (1) Εθνικισμός (1) Εθνομηδενισμός (7) Εθνοφυλακή (2) Εισαγώμενη Ψυχοπάθεια (38) Έκθεση Goldstone (1) Εκλεκτός Λαός του Θ-ού (14) Εκλογές (1) Εκλογές Σεπτέμβρη-Οκτώβρη (7) ΕΛ.ΑΣ (1) ΕΛΔΥΚ (1) Ελεύθερη Βούληση-Κομπατιμπιλισμός (1) Έλληνες Κομμουνιστές (3) Ελληνική Ομορφιά (2) Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα (2) Ελληνο-Αιγυπτιακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Αμερικανικές Σχέσεις (11) Ελληνο-Βρετανικές Σχέσεις (1) Ελληνο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Ελληνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελλήνο-Συριακές Σχέσεις (1) Ελληνο-Τουρκικές Σχέσεις (4) Ελληνορωσσικές Σχέσεις (1) Εμπόριο (1) Εμπόριο Οργάνων (1) Εμπρησμοί (8) Εμφύλιος (2) Ενέργεια (1) Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (4) Εξελίξεις στη Μέση Ανατολή (2) Εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο (32) Εξωτερική Πολιτική (10) Επανάστασις 21ης Απριλίου (1) Επέτειος Δημοκρατικού Πραξικοπήματος (1) Επιχειρηματικός Κόσμος (1) Εργασιακή Απασχόληση (2) Ερντοάν (7) ΕΡΤ (1) Ερυθρά Τρομοκρατία (11) ΕΥΠ (1) Ευρωπαϊκός Πολιτισμός (1) Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων (1) Εφοπλιστές (1) Ηλεκτρική Καρέκλα στους Θρασύδειλους Ψυχοπαθείς Βιαστές Ψυχών (4) Ηνωμένα Έθνη (1) ΗΠΑ (4) Θρησκεία (9) ΙΚΑ (1) Ιλλυθιοί (22) Ινδία (2) Ιράκ (2) Ιράν (2) Ισλάμ Θρησκεία της Ειρήνης (11) Ισλαμική Αδελφότητα (11) Ισλαμική Ένοπλη Εξέγερση εν Ελλάδι (11) Ισραήλ (4) Ιωαννίδης (1) Κάλυμνος (1) Καπιταλιστικό Κόμμα Ελλάδος (8) Καστρόικα (1) Κατασκοπεία-Πράκτορες (2) Κατασκοπία-Πράκτορες (1) ΚΙΝΑ (1) Κίνα (6) Κίσινγκερ (1) ΚΟΙΛΗ ΓΗ (1) Κοινωνική Μηχανική (1) Κόντε μπεν Ντόντολο (1) Κόσοβο (2) Κουνέλης (1) Κουρδιστάν (7) Κρατικός Μηχανισμός Αποσύνθεσης (1) Κτηματολογικό (1) Κτηνοτροφία (2) Κυπριακή Τραγωδία (2) Κύπρος (10) ΛΑ.Ο.Σ (2) ΛαθρΟρκ!Εισβολή (15) Λευκή Γενοκτονία (6) ΛΕΦΕΔ (1) Λίβανος (1) Λιβύη (1) Λίστα Χριστοφοράκου (1) Μακάριος (1) Μακεδονία Ελληνική (1) Μακεδονία-Θράκη (7) Μαρξισμός (2) Μαρξιστική Υποκουλτούρα (10) Μέγας Αλέξανδρος (1) Μεγκάλο Αλμπάνϊα ΟΥΓΚ! ΟΥΓΚ! (και ένα μπανάνα ντώρο!) (4) Μέρκελ Κόκκινος Στρατός (3) Μεταπολιτευτικοί Μύθοι (2) Μη Πνευματιστική Μεταφυσική (1) Μικρασιατική Καταστροφή (1) Μιντϊακή Παραπλάνηση (1) Μισθοδοσία (1) ΜΙΤ (3) Μιχαλολιάκος Τετράγωνος Πακιστανός (7) Μνημόνιο (3) Μόρσι (2) ΜΟΥΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ (1) Μπεή-Ομάρ (1) Μυρτώ (2) ΝΑΣΑ (1) ΝΑΤΟ (12) Νάτο (2) Νέα Αυτοκρατορία Κχανσταντινουπόλεως (3) Νέα(ανανεωμένη) Δημό...Κομμουνιστοκρατία (4) Νέο-Βαλκανικοί Πόλεμοι (12) Νεοελληνικά Παράδοξα (1) Νεοελληνική Οδύσσεια (18) Νεοελληνικό Σοβιέτ (18) ΝΕΡΙΤ (1) Νευρολογία (1) Νοσούντες Ομοφυλόφιλοι (1) ΟΑΣΑ (1) ΟΗΕ (1) ΟΗΕ Ισλαμική Αδελφότητα (1) Οι 300 (1) Οικογένεια (2) Ολοψεύτωμα (4) ΟΜΑΔΑ Ε (1) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ (43) ΟΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΩΣ (1) Ομόλογα (1) Οουμπάμα (10) Οπλικά Συστήματα (2) Οτσαλάν (3) Παγκοσμιοποίηση (13) Παιδεραστία (1) Πακέτο Στήριξης (1) Παναγιώταρος (2) Πανθρησκεία (1) Παπά-Μεθόδιε παρ'τους το σκαλπ!!! (1) Παπακωνσταντίνου (1) ΠΑΣΟΚ (2) Περίανδρος (2) Πετρούλα Κωνσταντίνου (3) Ποιος είδε Εσφιγμενίτη και δε το φοβήθηκε (4) Πολεμική Βιομηχανία (1) Πολεμική Διατριβή (1) Πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας (1) Πολιτική Ανατολικής Μεσογείου (1) Πολιτική Ορθότητα (4) Πολιτική στα Βαλκάνια (8) Πολιτική Ψυχολογία (1) Πούτιν (1) Πούτιν Ενοποιημένες Ορθές Επιστήμες (1) Προδοσία Κύπρου (4) Πυρηνικά Όπλα (1) Πυρκαγιές (1) Πώληση Ληγμένων Προϊόντων (1) Ρατσιστικές Δολοφονίες (9) Ρατσιστικοί Βιασμοί (1) Ρωσία (6) Σαλόμ! Μπεκρί Μπουτάρ (4) Σαμαράς Μπεν Χιράμ (6) Σεισμοί (3) Σελήνη-Λεβάνια Ημι-Τεχνητός Δορυφόρος (1) Σερβία (1) Σκάνδαλα (1) Σκόπια Σκόπια μισκό (2) Σούδα (2) ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ (1) Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙ(Ζ)Α (7) Σύνορα (1) Συντάξεις (2) ΣΥΡΙ(Ζ)Α (11) Συρία (22) Ταλάτ Χαν (1) ΤΑΠ (1) ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ (1) Τεκτονισμός (4) Τεχνολογία (1) το ΡΗΜΑΔι το θέατρο (1) Τον αράπη κι αν τον πλένεις... (2) Του Βοτανικού το... Τζαμί (1) Τουρκία (32) Τουρκίας (1) Τουρκικές Προκλήσεις (1) Τουρκο-Ισραηλινές Σχέσεις (1) Τουρκοτζόγλου Μπεν Ζελόν (7) Τράγκας (1) ΤΡΟΙΚΑ (2) Τσάμηδες Σκυλιά Αλβανοί (2) Τσατσόπουλος (1) Υγεία (4) Υεμένη (1) Υπογεννητικότητα (5) Φαρμακοβιομηχανία (1) Φορολογική Δήλωση (1) Φυλετική Διαπαιδαγώγηση (42) Φυλετική Προδοσία (4) Φυλετική Συνέχεια (11) Φυσικό Αέριο (3) Χρυσή Δύση (12) Ψυχή (1) Ψυχολογία (2)